9/25/18

Τα Ντοκιμαντέρ Της Ζωής Μας


Τα Ντοκιμαντέρ Της Ζωής Μας

Σε αυτό το σεμινάριο οι σπουδαστές έχουν σαν εργασία κάθε εβδομάδα, ή κάθε δύο εβδομάδες ανάλογα με τον ρυθμό του συγκεκριμένου τμήματος, να δουν ένα συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ μέχρι το επόμενο μάθημα. Με βάση αυτό το ντοκιμαντέρ θα τους δίνεται και μία ή περισσότερες ασκήσεις που θα πρέπει να παρουσιάσουν στη σκηνή. Την ώρα του μαθήματος θα γίνονται συζητήσεις, αναλύσεις και παρουσιάσεις σπουδαστών σε σχέση με αυτά τα ντοκιμαντέρ.

Επειδή αγαπάω και το θέατρο και τον κινηματογράφο και επειδή πέρασα τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου το Καλοκαίρι βλέποντας κάποια ντοκιμαντέρ που πιστεύω θα σας αλλάξουν την ζωή, αποφάσισα να κάνω ένα σεμινάριο που να προσπαθήσει να τα συνδυάσει όλα. Μέσα σε αυτό, θα έχω στοιχεία και θεατρικά και κινηματογραφικά. Είναι για ανθρώπους που ενδιαφέρονται να νιώσουν, να σκεφτούν, να προβληματιστούν και να εκφραστούν. Τα μαθήματά μου γίνονται πάντα με σεβασμό στη διαφορετικότητα του καθενός και με ενδιαφέρον, πάνω και πέρα από όλα, για τον ίδιο τον Άνθρωπο.

Στόχος μου μέσα από αυτό το σεμινάριο είναι να γίνουμε όλοι καλύτεροι Άνθρωποι και να κάνουμε, όσο και όπως μπορούμε, καλύτερη και τη ζωή μας.

Στο τέλος του σεμιναρίου, αν η ομάδα το αποφασίσει, το τμήμα μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του χρόνου για να γίνει παρουσίαση-παράσταση πάνω σε αυτά που δημιουργήθηκαν όλη τη χρονιά.

Διάρκεια: 3 μήνες. Ένα δίωρο την εβδομάδα. Νοέμβριος-Φεβρουάριος.
Οικονομικά: 10 Ευρώ το δίωρο.
Μέρα και Ώρα: Θα οριστεί από τους ενδιαφερομένους.
Επικοινωνία: marilouvaleonti@gmail.com

Εύχομαι να είστε όλοι πάντα καλά και να συνεχίζετε με χαμόγελο δυναμικά και δημιουργικά.

Μαριλού Βαλεοντή


No comments:

Post a Comment